Ateliere

Micii savanţi

 

Iţi place să faci experimente? Eşti curios şi vrei sa intelegi mai bine lumea inconjuratoare: oxigenul, celulele, cum percepem sunetul, cum erupe un vulcan sau cum funcţioneaza vasele de sânge?

Acest curs de stiinţă se adresează copiilor de gradiniţa (minim 4 ani).

Experimentele se realizează cu substanţe simple şi în siguranţă, nimic nu e mai plăcut decât să descoperi răspunsuri la întrebări, jucându-te. images (1)

Numărul de participanţi per curs este de minim 6 copii si maxim 10. Preţul este de 40 lei/per copil/per sedinţă.

Acest curs este susţinut de Andreea Sacagiu, profesor de geografia mediului.  Toate materialele pentru curs sunt incluse in preţ. Ordinea experimentelor poate varia; unele experimente pot dura 2 sedinţe. Lecţie demo gratuită.

 

 

 

Știință și experimente. Club 100% practic

Lumea din jurul nostru este plină de mistere. De ce zboară avionul? Cum folosim busola? De ce erup vulcanii? Și ce este electricitatea? vulcan

Dacă și tu ai întrebări și vrei să descoperi răspunsul ca un adevărat om de știință, vino alături de noi.

Acest club se adresează copiilor din ciclul primar, scopul fiind insușirea cunoștințelor și deprinderilor necesare investigației științifice a fenomenelor fizice din viața de zi cu zi. Printre temele abordate în cadrul clubului se numără: electricitatea, magnetismul, zborul, elemente de geologie și geografie și presiunea aerului.

Clubul este 100% practic, accentul fiind pus pe descoperirea fenomeneleor fizice prin experimente completate de explicații adaptate vârstei și cunoștințelor deținute deja.

Taxa de participare este de 40 lei/participant per ședință. Clubul se desfășoară în grupe de max. 10 participanți. Toate materialele sunt incluse în preț.

Lecție demo gratuită. Clubul este disponibil și în limba engleză.

Pentru informații suplimentare și înscrieri ne puteți contacta la tel: 0760119730, e-mail:office@growth.ro

Club  oferit de Pantia Adrian-Iulian,  profesor de opțional în cadrul Asociației Growth.